Makkelijk TPV naar huis met APPO

Snel aangevraagd, snel geleverd, snel gedeclareerd.

Nu aanvragen

Makkelijk uitbesteden

Makkelijk uitbesteden

Besteed de bereiding en levering van TPV uit zonder dat het jou veel werk, tijd en energie kost.

Digitaal aanvragen

Digitaal aanvragen

Vraag razendsnel TPV digitaal aan: intuïtief, efficiënt en zonder overbodige kliks via ons zorgprofessionalsportaal.

Actueel overzicht

Actueel overzicht

Weet exact welke patiënten je in zorg hebt en welke OZP-tarieven je wekelijks per patiënt kunt declareren.

Maak kennis met APPO, de apotheek van nu

Direct contact

Geen klantenservicemedewerkers: je hebt altijd contact met een apothekersassistent of apotheker. Wij staan 24/7 voor je klaar.

Digitaal aanvragen

Vraag bereide of onbereide TPV, vocht, infuuspomp en overige infuusmedicatie makkelijk, veilig en snel digitaal aan in Mijn Appo, ons digitale voorschrijfportaal.

Slimme digitale tools

Direct je recept uploaden vanuit het ZIS, de therapie simpel wijzigen, of (tijdelijk) stoppen en een actuele rapportage voor je wekelijkse declaraties. Handig!

Snel geleverd

Op werkdagen voor 17.30 uur bereide TPV aangevraagd, betekent de volgende dag voor 12.00 uur geleverd.

Kosteloze spoedlevering

Bereide medicatie binnen 4 uur en onbereide medicatie binnen 2 uur geleverd in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Pomp en materialen

Wij leveren ook een infuuspomp, infuusmaterialen, accessoires en eventuele andere (infuus)medicatie, met of zonder TPV.

Veel ziekenhuizen vertrouwen al op Appo voor TPV thuis

Sinds 2021 bekostigt ziekenhuis TPV

Sinds 1 januari 2021 maakt TPV onderdeel uit van het ziekenhuisbudget. Deze wijziging heeft veel impact op de ziekenhuizen. Vooral in de facturatie en declaratie.

  • overheveling
  • oplossing
  • puur gemak

Geen overzicht meer

Ziekenhuizen maken zelf afspraken over de hoogte van declareren van welk OZP-tarief en declareren wekelijks de kosten voor TPV bij de zorgverzekeraars. In de huidige systemen is het vrijwel onmogelijk om hiervoor een actueel overzicht te krijgen.

Geen overzicht meer

Mijn Appo geeft je overzicht

In Mijn Appo (en op onze factuur) zie je direct voor welke TPV-patiënten je welke prestaties elke week kunt declareren. Inclusief de te declareren OZP’s. Gaat een patiënt van bereide TPV naar onbereide TPV of is er combinatie van TPV en vocht? Jouw dashboard en ons overzicht geeft duidelijk aan welke prestaties jij mag declareren en is altijd actueel.

Mijn Appo geeft je overzicht

APPO denkt aan jou

Maak je niet zo vaak een recept voor TPV? Gebruik de digitale TPV-keuzehulp. Liever een recept uploaden? Kan ook. Thuis starten kan al binnen 4 uur na de aanvraag, want wij bereiden zelf en snel.

APPO denkt aan jou

Klaar voor de apotheek van nu?

Appo is er voor TPV en alle infuusmedicatie. Maar ook voor losse infuuspompen (ook voor TPV-toediening. Maak het jezelf makkelijk.

Maak APPO jouw TPV-partnerDirect TPV aanvragen
Klaar voor de apotheek van nu?

APPO begrijpt TPV-patiënten

Maak kennis met de apotheek die jouw patiënt echt begrijpt. Wij hebben een doel: mensen met medicatie zo gewoon mogelijk te kunnen laten leven. Denk aan snel leveren, zodat je patiënt de volgende dag al naar huis kan, het simpel maken van het bestellen van infuusmaterialen en je patiënt op de hoogte houden van leveringen. Maar ook door je patiënt digitaal inzicht te geven voor meer grip op zijn of haar therapie. En wij ontwikkelen graag innovatieve accessoires om het dagelijks leven een beetje beter te maken. Wij zijn er gewoon voor jou en jouw patiënten.

Zo maken wij het makkelijker